2010. október 11.

Katasztrófa Magyarországon

Megdöbbenve olvasom és hallgatom a híreket otthonról! Szörnyű micsoda katasztrófa történt, melynek kiváltó okai között valószinüleg első helyen áll a kommunistákból immáron kapitalistákká átszellemült milliárdosainkra oly jellemző ostobaság, kapzsiság és mérhetetlen profitvágy.

Egy katasztrófa képei, Kolontár 2010. október 8.
A szörnyű hír még ide, e messzi szigetországba is eljutott, és már napok óta a híradások élén áll. A munkahelyemen több kollégám is kérdezte, hogy mi történt Magyarországon, kik a felelősök mindezért.

És valóban, lesznek végre felelősök? És elnyerik majd méltó bűntetésüket? Teljes vagyonelkobzást, és hosszú-hosszú börtönéveket? Vagy, ahogy az elmúlt 8 esztendőben volt, most sem lesznek meg az igazi felelősök? Ismét találnak majd egy portást vagy gátőrt vagy tudomisén kicsodát, akire majd ráhúzzák a vizeslepedőt? Emlékszünk még taxis Gyuszira, vagy az augusztus 20-i halálos kimenetelű tüzijáték után kirúgott meteorológusra?

Nem és nem! Ezt már nem lehet szó nélkül tűrni! Magyarország azért szavazott a Fideszre, hogy végre rend legyen az országban. Hát akkor most itt az ideje, hogy fideszes fiúk végre a sarkatokra álljatok és elkezdjétek a rendcsinálást. Hosszú munka áll előttetek, de az ország jobbik fele veletek van!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése