2010. október 4.

Hamarosan ismét látogatóim lesznek

Ahogy a címben is olvasható, hamarosan ismét látogatók érkeznek hozzám Magyarországról! Volt kollégáim, Ludas Gábor, alias Vakond és kedves neje/élettársa Piroska, aki egyébként szintén volt Toyotás kollégám érkeznek hozzám.

Pontosan mához egy hétre, azaz október 11-én indulnak otthonról és másnap reggel, helyi idő szerint 9 óra körül érkeznek Nagoyába. Többen is jelezték, hogy szülinapi ajándékként jófajta magyar kolbászt küldenek majd nekem Vakondékkal. Remélem a bőröndbe csomagolt kolbász azért nem okoz majd gondot a reptéren a drogkereső kutyáknál.

Elképzelem, ahogy a csomagokon futkározó fekete labrador, mert itt ilyenekkel keresik a drogot, egyszer csak Vakond bőröndjéhez érve a kiváló szombathelyi kolbász ínycsiklandozó illatától megvadulva felnyüszít, és éktelenül elkezdi marcangolni a bőröndöt.

Na de komolyra váltva a szót, már el is terveztük, hogy október 15 és 17 között Tokióba látogatunk. Éppen most szervezem a szállást. Tervezzük, hogy volt japán főnökeinkkel is találkozunk majd Tokióban, illetve egy későbbi alkalommal itt Nagoyában.

Szóval még egy hét és újra megtelik a kis lakásom!
Addig is szép volt Fidesz. Ismét jól beszívtak a komcsik. He-he-he!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése