Múlt szombat (március 25) estére kiváló programot szerveztem. Meghívtam a velem egy részlegen dolgozó külföldi kollégáimat egy magyaros estre, amelynek főszereplője az elmaradhatatlan gulyásleves volt.
Hat órakor kezdődött az összejövetel. A nagyszerű hangulatról egyfelől a gulyás, másfelől pedig a kellő mennyiségű sör, Asahi, Kirin, Sapporo és némi Suntory vodka gondoskodott.
Nem vagyok egy nagy szakács, de egész jó lett a főztöm, bár azért az íze szerintem nem volt az tökéletes, igazi magyar gulyás. De ezt talán többnyire az alapanyagoknak, és nem a szakács tehetségtelenségének lehet betudni. Mindenesetre senki nem panaszkodott, persze összahasonlítási alapjuk rajtam kívül senkinek sem volt, így nagy fazéknyi leves mind elfogyott.
 |
Itt még javában készül a gulyás |
 |
Mesterszakács |
 |
Tálalva |
 |
Ki látott még ilyet, gulyást enni pálcikával? |
 |
That's awesome dude! |
 |
Csendes emésztés |
 |
Jöhet a deszert |
 |
Mindent megettünk, megittunk |
Végezetül azért említsük meg a résztvevőket név szerint is (a deszertes képen balról jobbra haladva):
- Tom, Egyesült Államok
- Alejandro, Argentína
- Erik, Japán (egyébként brazil születésű)
- Thomas, Kanada
- A fénzképezőgép mögött pedig Magyarország
A pálcikás gulyás az eddigi legjobb, amit láttam erre a variációra valaha :))))) Congratulation Éva
VálaszTörlés