2010. augusztus 25.

Ismét Európába készülök

Köszönhetően a Toyotát elöntő visszahívási kampányoknak, melyek vélt vagy valós okát most inkább ne részletezzük, ismét Európába készülök utazni.
Pontosabban először a Közel-Kelet egyik gazdag kis oázisába, Bahrainbe, onnan pedig Belgiumba fogok utazni. Utamat augusztus 28-án szombaton reggel kezdem meg, és majd csak szeptember 22-én térek vissza Japánba.

Cathay Pacific Nagoya - Hong Kong - Bahrain
Öszintén örülök is, hogy majd 1 hónapra elmegyek. A legfontosabb örömre adó ok, hogy ismét viszontláthatom a drága gyermekeimet és szeretett feleségemet, Beát. Emellett úgy érzem, néha szükségem van rá, hogy ha átmenetileg is, de hátat fordítsak Japánnak, és visszatérjek a számunkra sokkal inkább élhető, európai civilizációba. Minden tiszteletem a Japánoké, sok mindent tanulhatnánk tőlük, különösen ami a hazaszeretet, a mások iránti toleranciát, az ősi kultúra ápolását illeti, de azért sok mindennel már tele is van hócipőm.
Egyébként a közel 1 hónapos utam során még arra is lehetőségem nyílik, hogy ha csak néhány nap erejéig is, de Magyarországra is hazalátogassak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése