2010. július 4.

Hamarosan ismét megérkezik Bea és a Gyerekek!

Igen, még ötöt kell aludni, és július 8-án MEGÉRKEZNEK!

A mai napot vásárlással és némi takarítgatással töltöttem. Bár igyekszem a lakást rendben és tisztán tartani, de azért úgy gondolom, hogy egy nagytakarítás mindenképpen szükséges mielőtt megérkeznek.

Szinte hihetetlen, több mint fél év telt el azóta, hogy télen, Karácsony és Újév között itt voltak a gyerekek.
Már nagyon várom, hogy újra együtt legyünk. És most majdnem 1 hónapot fognak itt tölteni.

Klassz programokat is szerveztem magunknak. Többek között elmegyünk Tokióba 4 napra, ahonnan aztán minden nap máshová kirándulunk Igy ellátogatunk a tokiói Disneyland-be, majd a világörökség részét képező Nikko következik. Végül pedig a kihagyhatatlan Hakone, ahonnan teljes pompájában látható a szégyenlős hölgy, azaz a Fuji san (Fuji Yama).

Ezután Bea és a gyerekek vontara ülnek és Nagoyából kiindulva egy héten keresztül Shinkanzennel járják be Honshu sziget déli, délkeli városait. Ehhez kapcsolódó, hogy külföldiek számára a legjobb utazási forma a vonat, különösen úgy, ha előtte kiváltják a "Japan Rail Pass" jegyet. Ezzel korlátlan számú kilométert lehet megtenni a JR (Japan Rail) valamennyi vonalán, beleértve a szupergyors Shinkanzent is, jegytől függően 1, 2 vagy 4 hét alatt.
http://www.japanrailpass.net/

Az 1 hét során többek között elmennek Osakába, ahol egy napot a Universal Studio-ban töltenek, majd Hiroshimába, Kyotóba, vissza Tokióba. Csak győzzék mindezt! Mielőtt hazautaznának, egy hosszú hétvégére lemegyünk a Csendes-óceánhoz is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése